Description field on your bunq.me page

Wasdroger shared this idea 1 month ago
Wish

Hi bunqers!

Het is alweer een paar dagen geleden dat bunq update #6 is gelanceerd. Sinds deze update kunnen wij, bunq-fans, gebruik maken van een aantal toffe dingen. Eén van deze dingen is je persoonlijke bunq-pagina. Voordat ik verder ga, even complimenten aan de devs die dit in elkaar hebben gezet!


Nu zijn er al verscheidene topics en reacties gepost over dit onderwerp. Eén van de dingen die ik terug zie komen is de 'wish' om een opmerkingenveld toe te voegen welke als transactiedetail (of eventueel zelfs chatfunctie die bunq heeft) bij de transactie te zien. Dit is bijvoorbeeld handig om uit te zoeken welke donatie bij welk persoon hoort wanneer de hele afdeling op mijn werk een x bedrag naar mij moet overmaken. Ook voor de mensen onder ons die bijvoorbeeld streamen en een shoutout willen geven aan de donateur zullen hier blij mee zijn. Omdat er meerdere reacties over meerdere topics zijn, lijkt het handig deze te verzamelen.


Wens jij een opmerkingenveld op jouw bunq.me-pagina? Klik op ec06a40b35e6a02bc7a09a113da39382 ! Samen houden we onze bunq-developers aan het werk ;-)

Comments (12)

photo
14

Goedenavond daar! 😃

Wat een heerlijk enthousiasme! Met dit soort ideeën kunnen we onze producten blijven verbeteren!

Je idee is toegevoegd aan de wishlisht 🌈 Ik wil graag alle bunqers uitnodigen feefback hierop te geven en het topic te volgen als je het ook een goed idee vindt!

photo
12

Als ze dan toch gaan modden: omschrijving en een prefilled bedrag, beiden ook via een url in te vullen. Handig voor een directe link.

photo
9

Prefilled bedrag is al mogelijk door ?amount=19.99 bijvoorbeeld toe te voegen aan je Bunq.me URL (:

photo
2

Prefilled bedrag is invullen kan ook makkelijk via http://www.bunqme.nl ;-)

photo
photo
13

YES! This would be an awesome addition. And I think it would also make Business users very happy. To use as invoice references for example!

And to put the 🍒 on the 🍰: [https://bunq.me/name/amount/description]

Stick that on an invoice and BOOM: you would have a request in the blink of an eye 🙏

photo
9

Thanks, dat wist ik inderdaad al 😁 Maar de methode zou net wat ‘chiquer’ kunnen zonder de PHP query string, plus dus de beschrijving erbij!

photo
4

It shouldn't allow anyone to fill in a description in the URL because of abuse. I could change the description and forward the link to someone, and they'd think that you typed it.

photo
2

Hoi Patrick,

jou kers lijkt voor mij nog niet helemaal te werken. Met ?amount=19.99 erachter wordt inderdaad het bedrag automatisch ingevuld, maar met /description erachter linkt hij weer naar mijn bunq.me pagina zonder ingevuld bedrag. Ook ?description=blablabla werkt niet. Kun je het nog beter uitleggen? Of moeten we wachten op de 'description'-optie?

Ik wil namelijk vanaf mijn website automatisch URL's creëren voor m'n betalingsverzoeken en niet alle betalingsverzoeken één voor één met m'n telefoon creëren. Maar dan wel met beschrijving!

photo
photo
9

I was thinking the same yesterday

photo
7

Sound like a good idea 💡

photo
2

Yes, heel graag! 💪

photo
2

Way more faster than using the SDK to send iDeal requests, I like it!