¬†  

Meerdere gebruikers VOF business account

SeaWind Adventures shared this idea 7 months ago
Wish

Samen met mijn zakenpartner heb ik een business account bij bunq maar het lukt niet om twee aparte inlogs te maken hiervoor.

Als oplossing werd door support aangegeven de login te delen op beide telefoons. Hoewel dit technisch inderdaad werkt is het natuurlijk een oplossing van niks.

Het komt neer op je prive wachtwoord aan iemand geven zodat die kan inloggen. Daarbij kun je dan ook geen handherkenning meer gebruiken, die kan ik namelijk niet zomaar van mezelf afhalen en aan iemand meegeven ;-(.

Komt hie ooit nog een oplossing voor?

Comments (4)

photo
35

Hoi!


Een zakelijke rekening met meerdere officiële eigenaars waar je allemaal met eigen inloggegevens in kunt loggen is natuurlijk een super goed idee voor de wishlist 👍

Je kunt nu alle eigenaars uiteraard wel een persoonlijk account aan laten maken en gebruik maken van Connect om iedereen toegang te geven 😄

photo
42

Inderdaad staat in ieder geval hoog op mijn wishlist. Connect kan natuurlijk maar is erg omslachtig als je meerdere rekeningen hebt.

photo
photo
10

Is dit inmiddels opgelost?

photo
13

Ik heb dit opgelost door iedere betalingsgemachtigde een privé rekening op bunq aan te laten maken en dan middels connect hun te autoriseren op één of meerdere rekeningen. Kost een euro per maand (oud prijs regime) maar dat is het me waard en werkt prima. Ieder logt met zijn eigen account in en je kunt per rekening ook nog aangeven of iemand alleen lees rechten heeft of ook mutaties mag invoeren. Handherkenning werkt dus ook prima op die manier.