¬†  

Yuki

Michiel shared this question 1 year ago
Question

Hoi, vraagje;

Is/komt er een automatische koppeling met het boekhoudprogramma 'Yuki'?

Ik zie Bunq niet in 't rijtje staan op de site van Yuki.

http://www.yuki.nl

Dank!

Michiel Binksma

My First Ether

Comments (8)

photo
27

Hey Michiel!


Wij hebben sinds een paar maanden een publieke API, dat betekent dat wanneer Yuki graag een bunq integratie wilt, zij dat direct zelf kunnen maken! 😄


Wanneer we intussen meer horen over een integratie, hoor je het natuurlijk van ons 👍

photo
28

Hij is er al wel met Exact (online)

photo
32

Thx Koen. Super. Ik zal Yuki vragen dit te doen. Met hartelijke groet,

Michiel

photo
photo
33

Hoi,

Inmiddels heb ik gebeld met Yuki maar ik begrijp niet helemaal wat nu het probleem is. Geen verstand van publieke of andere API's, help! Kan iemand alsjeblieft even bellen met Niels Hubert van Yuki support? Tel.nr. 010-2019734. Denk dat veel andere ondernemers ook graag deze koppeling zouden willen?

Alvast bedankt!


Hartelijke groet,

Michiel Binksma

My First Ether

photo
38

Hi Koen, Martin en Michiel,

Ik kan jullie en andere Bunq users het volgende melden:

Met de uitrol van de PSD2 wordt het mogelijk om in real-time de stand van de bank bij de houden waar Yuki zeker gebruik van gaat maken. De uitrol zal in de eerste helft van 2018 gebeuren. Daarom bouwen wij tot dan geen nieuwe bankkoppeling met Bunq omdat deze in maximaal een half jaar weer buiten gebruik is.


Binnenkort is het dus mogelijk om een koppeling te maken met Bunq.

Voor meer informatie over het handmatig inladen van de banktransacties, wil ik verwijzen naar deze link:http://help.yuki.nl/documents/lijst-met-ondersteunde-exportformaten-banken/bunq-bank-importeren.


Met vriendelijke groet,

Seven van Yuki | Support

photo
30

Hoi Steven,


Heeft Bunq gezegd dat ze ivm PSD2 de hele api weer om gaan gooien dan?


Ik snap de redenatie niet helemaal waarom er niet nu al met Bunq begonnen kan worden? Bunq loopt namelijk wel behoorlijk voor op dit vlak!


En gezien Yuki ook zo'n slogan heeft over het robotiseren van Accounting lijkt het mij een no-brainer om meteen met een Bunq koppeling te beginnen.


Er zijn al genoeg paketten die met Bunq koppelen. Waarom Yuki niet?


Groeten,

Olrik

Lenex IT

photo
31

Hi Olrik, we willen toch even enige onduidelijkheden wegnemen! Je hebt inderdaad gelijk dat PSD2 niet betekent dat we de API gaan omgooien. Wel is belangrijk om te melden dat onze API niet PSD2 is of andersom. Er is nog veel onduidelijk over de implementatie van PSD2 en het kan zijn dat er bepaalde eisen zijn waar we nog niet aan voldoen, uiteraard zullen we zorgen dat dit zo snel mogelijk wel het geval is.

Zeer waarschijnlijk is dat wij meer aanbieden in onze API dan nodig is, maar onze API is ook niet gemaakt voor PSD2 maar vanuit het idee dat door een publieke API hele mooie samenwerkingen en producten kunnen ontstaan. Voorbeelden hiervan zijn inderdaad koppelingen met verschillende boekhoudpakketten, mocht Yuki daar hulp bij nodig hebben kunnen ze ons altijd berichten!

Verder zullen we al onze gebruikers goed op de hoogte houden van eventuele aanpassingen en ander nieuws omtrent PSD2. Mocht je hier verder nog vragen over hebben horen we het graag!

photo
2

Hello :-)


Is hier al nieuws op? Heb al naar alle tevredenheid een Yuki pakket, maar ben ook erg tevreden over het gebruik van mijn BUNQ account. Zoals gezegd heeft BUNQ een API beschikbaar, maar er is nog steeds geen koppeling tussen beiden gerealiseerd. Moet nu elke maand omslachtig de afschriften genereren vanuit mijn app, doorsturen aan mijn boekhouder en die moet het weer met de hand verwerken. Zie nog geen progressie., vreemd voor twee van deze innovatieve bedrijven.

photo